Ингредиенты :
Яйца - 4 шт категория С1
Кукурузный крахмал - 60 г ( можно заменить рисовой мукой или протеином)
Греческий йогурт - 340 г ( у меня 2%)
Заменитель сахара - эритрит 100 г, можно заменить на 10 г сахзама , в котором 1 г эквивалентен 10 г сахара
я делю чизкейк на 8 частей , КБЖУ на 1 кусочек : 100 ккал 6/ 3/11
!!!! Если ваша форма другого диаметра:
Ваша форма 18 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 1,3
Ваша форма 20 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 1,6
Ваша форма 22 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 1,9
Ваша форма 24 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 2,25
Ваша форма 26 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 2,7
Ваша форма 28 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 3,1
Ваша форма 30 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 3,5
Ingredients :
Eggs - 4 pcs, category C1
Cornstarch - 60g (can be substituted with rice flour or protein)
Greek yogurt - 340 g (I have 2%)
Sugar substitute - erythritol 100 g, can be replaced with 10 g of sahzam, in which 1 g is equivalent to 10 g of sugar
I divide the cheesecake into 8 pieces, KBZHU into 1 piece: 100 kcal 6 / 3/11
!!!! If your shape is of a different diameter:
Your shape is 18 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 1.3
Your shape is 20 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 1.6
Your shape is 22 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 1.9
Your shape is 24 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 2.25
Your shape is 26 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 2.7
Your shape is 28 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 3.1
Your shape is 30 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 3.5
Яйца - 4 шт категория С1
Кукурузный крахмал - 60 г ( можно заменить рисовой мукой или протеином)
Греческий йогурт - 340 г ( у меня 2%)
Заменитель сахара - эритрит 100 г, можно заменить на 10 г сахзама , в котором 1 г эквивалентен 10 г сахара
я делю чизкейк на 8 частей , КБЖУ на 1 кусочек : 100 ккал 6/ 3/11
!!!! Если ваша форма другого диаметра:
Ваша форма 18 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 1,3
Ваша форма 20 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 1,6
Ваша форма 22 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 1,9
Ваша форма 24 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 2,25
Ваша форма 26 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 2,7
Ваша форма 28 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 3,1
Ваша форма 30 см---------умножаем количество каждого ингредиента на 3,5
Ingredients :
Eggs - 4 pcs, category C1
Cornstarch - 60g (can be substituted with rice flour or protein)
Greek yogurt - 340 g (I have 2%)
Sugar substitute - erythritol 100 g, can be replaced with 10 g of sahzam, in which 1 g is equivalent to 10 g of sugar
I divide the cheesecake into 8 pieces, KBZHU into 1 piece: 100 kcal 6 / 3/11
!!!! If your shape is of a different diameter:
Your shape is 18 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 1.3
Your shape is 20 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 1.6
Your shape is 22 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 1.9
Your shape is 24 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 2.25
Your shape is 26 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 2.7
Your shape is 28 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 3.1
Your shape is 30 cm --------- multiply the amount of each ingredient by 3.5
- Категория
- японская

Комментариев нет.